SLEEP & DREAM BOXSPRING SEDNA


EEN BOXSPRING IN TOPVORM De Sleep & Dream boxsprings vertegenwoordigen de toekomst. De Sedna-lijn is daar een goed voorbeeld van. Deze boxspring is gemaakt met behulp van de meest moderne techniek die momenteel beschikbaar is. Elke Sedna heeft een actieve 8-slags pocketvering met meer dan 300 veren per vierkante meter. Hierdoor is het veervermogen aanzienlijk groter dan dat van andere boxsprings. Daarnaast kunnen deze veren door hun unieke constructie geheel onafhankelijk van elkaar bewegen, waardoor de boxspring zich moeiteloos aanpast aan uw lighouding, ongeacht uw lichaamsgewicht. Doordat de veren thermisch gehard zijn waarborgt dit een jarenlange levensduur. Op een Sedna boxspring heeft u niet voor niets 25 jaar garantie op frame en veerbreuk.

DE SEDNA 'DOUBLE' Voor iedereen die op zoek is naar het absolute toppunt van comfort hebben wij een nieuwe variant van de oorspronkelijke Sedna boxspring op de markt gebracht, waar wij ook patent op hebben: de Sedna Double. Deze boxspring heeft letterlijk dubbel zoveel veren als de standaard Sedna, waarmee hij uitkomt op zo'n 600 veren per vierkante meter, vervaardigd met paardenhaar en natuurlijke latex. Deze boxspring behoort tot de top van ligcomfort en heeft een subliem ondersteunend vermogen. De boxspring is leverbaar als niet-verstelbare en als elektrisch verstelbare uitvoering.

KIES DE SEDNA DIE BIJ U PAST De Sedna pocketveer boxspring is in veel uitvoeringen leverbaar. Zo is de Sedna er in een zelfstandige gestoffeerde boxspring, maar ook voor plaatsing in een ledikant. Ook het onderstel van de Sedna is variabel verkrijgbaar: met een massief houten frame of met een metalen frame voor de vlakke en verschillende verstelbare uitvoeringen. Verschillende varianten van de Sedna hebben een infrarood afstandsbediening. De Sedna is in veel hoogten leverbaar, en ook in de lengte en de breedte hebben wij verschillende mogelijkheden.

STOFFERING NAAR KEUZE Voor iedereen is er een passende Sedna boxspring! Wij hebben een groot aantal verschillende bekledingsstoffen voor de boxspring, zodat u precies de kleur kunt uitzoeken die goed bij het interieur van uw slaapkamer past. U kunt zelfs uw eigen stof aanleveren, zodat wij de boxspring daarmee kunnen bekleden - mits deze stof aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. U kunt altijd overlegge met één van onze adviseurs over de mogelijkheden van deze bijzondere boxspring.

SLEEP & DREAM BOXSPRING MEILLEUR

VOOR EEN OPTIMAAL VEEREFFECT De Sleep & Dream Meilleur is een boxspring met een speciale vering: de dubbelconische 6-slags vering. Dit houdt in dat elke veer verder gedraaid is dan bij reguliere boxsprings. Hierdoor kunnen er tot wel 30% meer veren in de boxspring aangebracht worden. En doordat er meer veren in de boxspring zitten ontstaat een beter aanpassend vermogen en uiteraard extra slaapcomfort. De boxspring Meilleur is zowel verstelbaar als niet-verstelbaar leverbaar in verschillende maten.

EINDELOOS VEEL STOFFERINGSMOGELIJKHEDEN Ook voor de boxspring Meilleur zijn de stofferings- mogelijkheden onbegrensd. In vrijwel elke kleur, met elke stof en elk dessin is de boxspring leverbaar. Wilt u de stof van uw gordijnen gebruiken, of liever een andere stof? Bespreek uw wensen met één van onze Slaapvoorlichters.

DE SLEEP & DREAM MEILLEUR BOXSPRING VERSTELBAAR Bent u van plan om een nieuw bed te kopen? Dan is dit het juiste moment om na te denken over de mogelijkheden van een verstelbare boxspring. Wilt u graag in bed lezen of televisie kijken? Of heeft u regelmatig last van uw voeten of benen? De boxspring Meilleur is er ook in een elektrische uitvoering.

HOE WILT U IN BED ZITTEN? De boxspring Meilleur is leverbaar met een elektrisch hoofd- en voeteneinde, traploos en geruisloos precies in elke stand die u lekker zit.

GEMAKKELIJK TE BEDIENEN De verstelbare boxspring Meilleur is er in een uitvoering die is voorzien van elektrische motoren: traploos, geruisloos én moeiteloos verstelt u het hoofd-en voeteneinde, door slechts een druk op de knop.